DES DE LA UGT VALOREM POSITIVAMENT LA DECISIÓ DE LA DIRECCIÓ DE FER TORNS AMB EL 50% DE LA PLANTILLA

Aquesta mesura, ja proposada per la UGT el passat 14 de març a la carta que vam lliurar a l’alta direcció, suposa un bon avanç en la protecció de la plantilla.

 


Tanmateix, segueix sent necessari reduir el nombre d’oficines obertes


 

 

Des de la UGT considerem necessari reduir encara més el nombre d’empleats i empleades exposats a les oficines mitjançant el tancament selectiu de centres, com ja estan fent altres entitats, i donar solució als problemes tècnics que estan dificultant l’accés a la feina en remot de la plantilla.

 


 Els equips de protecció ja estan arribant a les oficines


 

A poc a poc i amb prioritat pels que tenen les seves oficines especialment exposades (pròximes a centres hospitalaris, de salut, etc.), també s’està proporcionant les necessàries mascaretes i guants. També, en aquest sentit, caldria, entre d’altres mesures:

– Incrementar el servei de neteja i desinfecció.

– Repartir a la totalitat de la plantilla els equips de protecció individual: mascaretes i guants.

– Repartir a tots els centres de treball gels hidroalcohòlics.

– Repartir paper d’un sol ús i esprais desinfectants perquè els empleats i empleades puguin utilitzar-los en les oficines.

 


L’esforç per salvaguardar a una plantilla de 27.000 persones és titànic. Si tens dubtes sobre el teu cas concret, consulta a la UGT


 

Tot i la dificultat i excepcionalitat de la situació actual, no dubtis a consultar al teu delegat de la UGT quantes vegades consideres necessari. Som conscients que hi ha continus canvis en els procediments i organització, però en aquest moment de crisi, més que mai, estem al teu costat per ajudar-te, sempre amb tu.

 

 

 

 

 

 

CIR20200318 Valoració Positiva Torns
(0.2 MiB, 936 downloads)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.