Select Page

2023 SORTIDES VOLUNTÀRIES (Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 28)

2023 SORTIDES VOLUNTÀRIES (Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 28)

20/06/2019


2023 SORTIDES VOLUNTÀRIES

Amb la comunicació ahir de les adhesions acceptades es confirma l’èxit d’aquesta mesura. D’una extinció forçosa inicial hem passat a una extinció coberta exclusivament amb sortides voluntàries.  L’elevat nombre de sol·licituds d’adhesió (2971) certifica la bondat de les condicions pactades. Això no té cap dubte. I més encara, en previsió que el mapa inicial de contingents provincials pogués haver rebaixat les sortides possibles, els signants arbitrem les mesures necessàries perquè es pogués esgotar l’oferta en cas d’haver-hi peticions suficients. Efectivament així ha estat: de no haver-se aplicat, les sortides s’haurien quedat en 1890.

Mapa de sortides

Des d’aquí volem celebrar aquest èxit, però no deixem de considerar que resulta agredolça: als qui ens deixen, la nostra gratitud pel seu treball i companyia. Sens dubte ens han fet millors; als qui s’han quedat sense poder anar-se, el nostre compromís per continuar defensant-los i per millorar les condicions del nostre treball diari.

Sens dubte la reconversió del sector financer està sent molt més profunda del que ens havíem imaginat fa uns anys. Per part nostra, seguirem en la tasca d’aconseguir una transició que sigui respectuosa amb els nostres drets i condicions laborals.

Mobilitats

D’una mobilitat provincial com pretenia la direcció, arribem a una mobilitat generat només per les extincions laborals, no per les integracions o tancaments d’oficina.

Aquestes vacants (cas que la sortida no es produeixi en un centre excedentari) es cobriran en primera instància d’acord amb el radi de 25 km que permet el nostre Conveni Col·lectiu.

Conforme als termes de l’acord, les places que no es cobreixin per aquesta via, s’oferiran a concurs voluntari, i només quan encara quedin pendents, es podrà acudir a mobilitat forçosa, primer de fins a 40 km, posteriorment fins a 60, i finalment fins a 75 (o una hora de recorregut).

En tots dos casos, l’acord contempla compensacions econòmiques.

Estava previst que dilluns que ve 24 de juny es publiquessin les vacants de mobilitat voluntària, però aquest procés es retardarà previsiblement fins a mitjans del mes vinent..

 

 

UNIÓN SINDICAL ENFRONT L’#EROCAIXABANK

 

20190620 RESULTAT ERO

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès