#7deJunyJoParo – La dignitat no té preu

#7deJunyJoParo – La dignitat no té preu

La dignitat no té preu

#7deJunyJoParo

Fatxenderia, supèrbia, orgull, arrogància, menyspreu i vanitat podrien ser els qualificatius de l’actitud de la Direcció en la passada reunió de reestructuració de CaixaBank. Aquesta actitud no és només cap a tots els sindicats, sinó, molt més greu, cap a tota la plantilla.

Quan el 84% de la plantilla –i en alguns territoris el 100%– decideix defensar els seus drets, els seus llocs de treball, l’atenció al client i la justícia, no s’ha de treure foc pels queixals, més aviat tot el contrari, han de fer un pas endavant i escoltar les propostes dels sindicats.

És clar que la Direcció no comptava amb la resposta de tota la plantilla i s’han quedat en xoc. Doncs si no ho han escoltat a la primera, ho hauran escoltar i entendre a la segona i si no, a la tercera.

Pels nostres drets, pels nostres llocs de treball i per dignitat convoquem tota la plantilla a una aturada parcial el proper dilluns 7 de juny d’11: 00h a 12: 00h. I, davant la previsió que no  prorroguin el període de negociació –finalitza el 10 de juny– i la Direcció decideixi aplicar unilateralment totes les seves mesures, tenim convocada tots els sindicats vaga pel 9 de juny.

Per a alguns tot pot tenir un preu i tot pot estar a la venda, S’equivoquen. La dignitat és inestimable i val molt més que qualsevol cosa.

DILLUNS ATURADA PARCIAL D’11:00 A 12:00

PEL NOSTRE FUTUR


DIMECRES 9 DE JUNY

CONVOCATÒRIA DE VAGA DE TOTS ELS SINDICATS + CONCENTRACIONS

EN CAS QUE NO PRORROGUIN EL PERÍODE DE NEGOCIACIÓ I AMENACIN AMB L’APLICACIÓ UNILATERAL

#TotsSomCaixaBank

#TotesSomCaixabank

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès