A on es troba la plantilla abans i després de la Junta?

A on es troba la plantilla abans i després de la Junta?
Avui s’ha celebrat la junta d’accionistes de CaixaBank i com sempre els “premiats”, “homenatjats” i “lloats” hem estat  la plantilla.

però...de boca

La UGT hem intervingut en la Junta per dir que no n’hi ha prou amb paraules i que la plantilla estem farts de l’enhorabona de la junta, perquè després s’oblidin de tots aquests agraïments que només es tradueixen  en nous reptes, noves pressions comercials i noves retallades.
|
“Tenen a la millor plantilla de la història i haurien de saber cuidar-la i mimar-la perquè puguem seguir treballant en les millors condicions. Això no és una despesa cara senyors accionistes, això és una inversió  molt rendible en el millor factor de producció que té l’empresa. ”

Com és possible aconseguir els majors beneficis de la història i haver de seguir escoltant que cal retallar les nostres condicions laborals?

Ara toca ser generosos amb la plantilla en la negociació del present conveni i millorar les nostres condicions, doncs creiem que aquesta és la millor via per tenir una plantilla motivada, il·lusionada, i centrada en la consecució dels millors resultats per CaixaBank

A on ha situat l'entitat a la seva plantilla durant la gestió de la crisi del coronavirus?

Considerem que no ha existit una veritable voluntat de negociar amb els representants de la plantilla ni els plans de contingència, ni els protocols de seguretat i salut, ni els protocols de desescalada. S’ha informat merament al comitè de salut de les decisions unilaterals que anava prenent l’entitat.

S’ha anat sempre un pas enrere de les decisions preses per altres grans entitats, quan la nostra, i atenent al caràcter social que té, hauria d’haver estat un exemple a l’hora  d’adoptar mesures per  la prevenció i protecció de les persones treballadores i dels seus clients.

Hi ha hagut territoris en els quals no s’ha estat a l’altura de les circumstàncies, precisament algun dels quals on més s’ha fet sentir la pandèmia.

On és aquell CaixaBank que era un exemple social amb totes les lletres?

La responsabilitat social corporativa no és només aplicar beneficis a la gran obra social que tenim. També és protegir i tenir cura de la plantilla i  protegir i cuidar la nostra societat, especialment en els temps que vivim. Tots i cada un dels professionals que treballem a Caixabank, hem donat el millor de nosaltres per a col·laborar en aquests temps, quan més necessari és.
La UGT hem donat un vot de càstig a la gestió del consell amb una abstenció i hem votat en contra de tots els punts referents a les retribucions del consell.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès