Accions Push 48h : No, Gràcies

Accions Push 48h : No, Gràcies

Les ànsies d’alguns DANS i Responsables de Negoci de les DTs per sortir bé a la foto, posa en risc a la plantilla.

Accions com el Push 48 hores, per a tancar a correcuita contractacions de reemplaçament, per a tractar d’aprofitar una regles més beneficioses fins a l’últim moment, torna a evidenciar les presses d’alguns per sortir bé a la foto.

La UGT hem elevat la nostra queixa a la direcció davant aquestes accions que suposen un increment en la ja desmesurada pressió comercial que els Dans i Responsables de Negoci de les DTs exerceixen diàriament sobre les oficines (més seguiments, més reports, més trucadess, més,…) i que, en aquest cas concret, ham excedit tots els límits.

El canvi de regles a meitat de partit és una de les pràctiques que menys agrada a la plantilla.

Si les bases desdiuen els criteris de còmput donats fins ara, la plantilla considerarem que novament s’ha produït un canvi de regles a meitat de partit.

Atès que les instruccions van ser traslladades de manera oficial per part de càrrecs amb responsabilitat de les DT’s, amb mails  explicatius amb el detall dels criteris de computo, des de la UGT exigim el manteniment d’aquests criteris i que no es rectifiquin les instruccions donades aplicant una mesura retroactiva perjudicant la plantilla.

 

La plantilla NO ens la jugarem.

Cada vegada són més habituals els expedients sancionadors en els quals s’imputen vendes inadequades vinculades amb la contractació d’assegurances.

Accions Push com les dutes a terme els 3 últims dies de la setmana passada, juntament amb els eguiments, raports i pressions pert part de DANs i Responsables de Negoci de les Territorialsaquest, no fan més que interferir en les bones praxis dels milers de professionals que treballem en l’entitat i que només demanem  que ens  deixin fer bé el nostre treball.

Durant tot el procés de conversa els empleats i empleades de CaixaBank hem de vetllar pels interessos del client, actuant amb transparència en la informació i assegurant que el producte s’adapti a les seves necessitats.

 

La plantilla NO ens la jugarem per les presses que tenen alguns per sortir bé a la foto.

La UGT exigim la publicació immediata de les bases d’Incentius.

Malgrat que el període de l’acció comercial abasta tot l’any, comencem març i la direcció encara no ha fet públiques les bases d’incentius.

Les bases d’incentius, d’extracomissió i premis de les diferents accions comercials han de ser transparents, conegudes per tots amb la suficient antelació, prèvies al seu inici i no a meitat de campanya com ja és costum, i és esdevinint absolutament necessària la participació de la representació laboral de la plantilla en l’elaboració i aplicació d’aquestes per dotar-les de fiabilitat i garanties.

La importància de la participació dels sindicats per a vetllar pel compliment i la correcta aplicació de les bases s’ha demostrat àmpliament amb la nostra demanda de conflicte col·lectiu per la mala aplicació de les bases dels premis CaixaFu[Tu]r 2016 que li ha suposat a l’entitat repartir centenars de milers d’euros a empleades  i empleats que no van rebre cap premi per la seva labor i que si els corresponia.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

Ivan Argüelles Álvarez

Secretari d'Acció Sindical d'UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank el febrer de 2002. Sóc pare de dues nenes i un nen. La meva passió: la meva família i el Tai-Jitsu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.