Select Page

Ajuda d’Estudis per a Emple@ts

Ajuda d’Estudis per a Emple@ts

El Conveni Col·lectiu i la Normativa Interna Regulen les Subvencions per a l’Ajuda d’Estudis Universitaris, de Postgrau i d’Idiomes que Realitzem els empleats i empleades.

Estudis Universitaris de Grau o Postgrau (màster universitari i doctorat) en Universitats Públiques a preus públics.

  • 90% de la matrícula de les assignatures i de les quotes administratives.
  • 100% dels llibres amb un màxim de 120 € per assignatura.

Estudis Universitaris de Grau o Postgrau (màster universitari i doctorat) en Universitats Privades.

  • 50% de la matrícula de les assignatures i de les quotes administratives.
  • 100% dels llibres amb un màxim de 120 € per assignatura.

No hi ha limitació de matèries per als estudis oficials de grau o postgrau cursats en Universitats Públiques o Privades.

L’abonament es realitza directament en la nòmina dins dels 2 mesos següents a l’aprovació de la sol·licitud d’Ajuda d’Estudis, la qual es tramita a través del Portal de l’Empleat, on s’ha d’adjuntar documentació corresponent a la matrícula, les factures pagades i el justificant de pagament (a excepció d’haver pagat la factura en efectiu i que així consti en la mateixa).

Màster i Postgraus.

  • 50% del cost del màster o del postgrau,amb un import màxim de 3.700 € durant un període de 4 anys. Si durant aquests 4 anys no s’ha esgotat aquest import, el saldo disponible s’acumularà al període següent.

El primer període de 4 anys es va iniciar al 2008, arran de l’acord laboral de 7 d’abril del 2008, o des de l’any del teu ingrés a CaixaBank en cas de ser posterior al 2008. Pots consultar el teu saldo disponible accedint a la sol·licitud d’Ajuda d’Estudis en el Portal de l’Empleat, en el camp “Contingent disponible”.

Limitació de matèries: els continguts acadèmics hauran d’estar relacionats amb els estudis de Dret, Ciències Econòmiques, Ciències Empresarials, Informàtica i Enginyeries equivalents i relacionades amb l’àmbit laboral de les Caixes d’Estalvi.

L’abonament es realitza directament en la nòmina dins dels 2 mesos següents a l’aprovació de la sol·licitud de “Ajuda d’Estudis”, la qual es tramita a través del Portal de l’Empleat, s’ha d’adjuntar documentació corresponent a la matrícula, les factures pagades i el justificant de pagament (a excepció d’haver pagat la factura en efectiu i que així consti en la mateixa).

Idiomes

  • Fins a un màxim de 1.690 € per al curs 2020/2021 (corresponent al 90% de l’import equivalent a 75 crèdits del preu publicat anualment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya relatiu a les llicenciatures de Traducció i Interpretació d’alemany, anglès i francès).
  • Per a llibres s’estableix un màxim de 120 €.

Llengües: Castellà, Català, Basc, Gallego, Anglés, Francès i Alemany. En el cas que vagis a cursar altres idiomes, se’t requerirà el motiu si no es justifica amb l’acompliment del lloc de treball.

Aquesta inclosa la formació online que es realitzi en entorns universitaris o de proveïdors que donin garanties suficients de qualitat.

S’exclouen les classes impartides per particulars sense la deguda acreditació professional, i aquells cursos que s’efectuïn mitjançant vídeos/multimèdia, etc., sense que hi hagi una assistència a classe.

L’abonament es realitza directament en la nòmina dins dels 2 mesos següents a l’aprovació de la sol·licitud, on s’ha d’adjuntar documentació corresponent a la matrícula, les factures pagades i el justificant de pagament (a excepció d’haver pagat la factura en efectiu i que així consti en la mateixa). Per cada factura presentada et demanaran un certificat d’aprofitament del període que comprengui la mateixa.

Si tens previst realitzar alguna de les formacions comentades, posa’t en contacte amb el teu delegat de la UGT. T’informarà i assessorarà en la gestió de les sol·licituds d’ajuda d’aquestes.

#AmblaNostraPlantilla

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès