Ara Toca !

Ara Toca !

Durant la crisi del coronavirus, UGT i CCOO hem demostrat amb escreix el nostre compromís amb la societat espanyola, impulsant nombrosos acords, sota la premissa del consens, que han permès la construcció d’una inèdita xarxa de protecció per al teixit productiu i les persones d’aquest país. Amb això, hem impedit que, enfront de crisis anteriors, es destruïssin milions de llocs de treball i milers d’empreses.

No obstant això, en un moment en el qual es comença a albirar la sortida de la crisi, el Govern impedeix avanços en àmbits essencials i imprescindibles per a la igualtat social i la distribució de la riquesa. Avanços sense els quals la sortida de la crisi s’efectuarà, com en crisis anteriors, sobre l’esquena de la classe treballadora. Alguna cosa que no podem permetre.

Per què?

CCOO i UGT reclamem al Govern que compleixi els seus compromisos electorals i amb les organitzacions sindicals i posi en marxa una agenda de reformes socials per a garantir una reconstrucció de país justa que veritablement no deixi a ningú enrere.

Reformes compromeses, els pilars bàsics de les quals són l’augment del Salari Mínim Interprofessional i derogar les reformes laborals al costat d’altres objectius com l’ampliació dels ERTO, la regulació de les plataformes digitals, la llei d’igualtat salarial i un pla de xoc contra la sinistralitat

EXIGIM

Pujada del SMI

que recuperi la senda de situar el salari mínim al final de la legislatura en el 60% de la mitjana salarial, com assenyala la Carta Social Europea.

Derogar les Reformes Laborals

amb la finalitat de modernitzar el nostre model de treball, marcat i llastrat per la precarietat, la temporalitat, els baixos salaris i la inseguretat. El nostre país es mereix ocupacions i salaris dignes, de qualitat i amb drets.

#AraToca

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.