Atura’t Pel Teu Futur

Atura’t Pel Teu Futur

30 minuts PEL TEU FUTUR!

Avui et demanem un pas més perquè l’empresa vegi que “això va de debò”.

 

 

#Acció2dejuny

El pròxim dia 2 de juny et convoquem a un aturada de 30  minuts de 11:00h a 11:30h.

Això no és un ERO, és un canvi radical de condicions de treball de tots els treballadors de CaixaBank antics i acabats d’incorporar, pretenen canviar-nos la previsió social i fer un ALI que ni ALIBABA i els seus sequaços.

Perquè els 44.000 treballadors #TotesSomCaixaBank i entre tots hem de defensar als que marxin, al que es queden i als que s’integren.

PEL TEU FUTUR!

El descompte de l’atururada no és una despesa és una inversió.

  • Import del descompte:
    Salari brut mensual x 12 / 1.680 per 0,5 que seria la mitja hora.
    Ejem. SBM 5.000 X 12/1680= 35,71 x 0,5 serien 17,86 Euros.

GUIA PER A MARCAR L’ATUR PARCIAL

Sistema CaixaBank:
A peoplenow – portal de l’empleat. On es marquen els diferents permisos, s’habilitarà una pestanya per a “vaga”. CaixaBank emetrà un comunicat als empleats amb les instruccions i el termini:
Hi ha dos sistemes d’accés al registre de l’absència:
 
SISTEMA ANTIC: PORTAL DE L’EMPLEAT > LA MEVA INFORMACIÓ > SOL·LICITUDS A RH > SOL·LICITUD D’ABSÈNCIES > CLASSE D’ABSÈNCIA: VAGA GENERAL > REVISAR > ENVIAR.

SISTEMA NOU: PORTAL DE L’EMPLEAT > EL MEU PORTAL (EMPRAT/MÁNAGER) > VACANCES, PERMÍS I ABSÈNCIES > CREAR ABSÈNCIA > CLASSE D’ABSÈNCIA: VAGA GENERAL > REVISAR > ENVIAR.

Ho habiliten quan hi ha vaga confirmada.

Sistema Bankia.
Pel PCA (programa de control d’absències).
 
 
 
 
“Ens demanen sacrificis a curt termini” però després cada dia s’acaba el món per als treballadors. Algun s’ha triplicat el salari i altres ja el tenien, però senyores i senyors, ells s’ho mereixen. Res més a fer que continuar apunyalant, explotant, esprement i fent pushs. Els treballadors, per a ells, es canvien i no passa res.
Hem de recordar-los que l’ÀNIMA de CAIXABANK són els seus treballadors, fes l’aturada amb nosaltres el dia 2 i demostrem-los que l’important és que #TotesSomCaixaBank.
 
 
 
 

#LaForçad’AvançarJunts

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.