BONUS I OBRA SOCIAL

BONUS I OBRA SOCIAL

ÉS BO QUE EL QUÈ ÉS VOLUNTARI ESDEVINGUI OBLIGATORI?

10 de juny de 2019. Davant la inclusió d’accions de voluntariat en el programa de reptes, la UGT ha sol·licitat a la direcció la seva retirada immediata. Els fins propis d’un voluntariat, que ens diferencien i que portem amb orgull, no poden barrejar-se amb programes de retribució variable com si es tractés d’una acció comercial més.

Fins on arribaran les obligacions a Caixabank?

Ja ni l’obra social és voluntària. La introducció dins el programa de reptes del 2019 del capítol “Acció Social a la Xarxa”, més que premiar els companys per la seva tasca altruista, provocarà una càrrega addicional de treball per a la plantilla.

veure document

És intolerable que es jugui amb el temps lliure dels empleats i amb la voluntarietat d’un acte que hauria de ser només desinteressat.

veure video

Des de la UGT hem demanat a la direcció que concreti l’abast d’aquesta acció social de la xarxa, que resulta diferent per a cada Dan i per a cada DT. Les pressions pel seu compliment ja s’estan deixant sentir, com per exemple en la campanya de recollida de llet.
Atès que no ens sembla acceptable per la forma i, molt menys, pel contingut, hem sol·licitat a la direcció la retirada d’aquest concepte.


CIR190610 BONUS I OBRA SOCIAL

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès