CaixaFu[Tu]r 2016: Que No et Prenguin el Pèl

CaixaFu[Tu]r 2016: Que No et Prenguin el Pèl

Encara que uns altres es vulguin aprofitar de la nostra acció i posar-se medalles que no els corresponen, veritat només hi ha una: que la demanda davant l’Audiència Nacional ha estat interposada en solitari per la UGT i l’acord aconseguit amb l’Entitat és fruit de l’esforç i del treball realitzat únicament per la UGT.

Com s’enxampa abans un mentider que a un coix i perquè cadascun tregui les seves pròpies conclusions, pots veure l’Acta de Conciliació de data 18 de novembre on es veu que la UGT (i ningú més) ha assolit un acord amb CaixaBank mitjançant el qual s’aconsegueix el pagament dels incentius corresponents al Repte CaixaFu[Tu]r 2016.

No deixa de sorprendre que “uns altres”, no hagin trigat ni 24h a tractar d’apuntar-se el punt i posar-se la medalla.

Han estat gairebé quatre anys de treball, negociacions, demandes i un llarg etcètera, durant els quals hem perseverat en el convenciment que la nostra reclamació era justa, i tot això en contra del criteri de l’entitat i sense la participació de la resta de forces sindicals.

Cap altra secció sindical ens ha acompanyat en la nostra demanda per a aconseguir l’aplicació correcta de les bases i l’abonament dels premis a tots els afectats, que van complir en el seu moment i no el van percebre llavors. I això ha estat així, com demostra la resolució de l’acord al qual hem arribat i que posem a la teva disposició perquè consultis i treguis les teves pròpies conclusions.

Per nosaltres, valors com l’honestedat i la trasnparència són qualitats que han d’acompanyar indissolublement a l’activitat sindical, el que inclou també, no tergiversar la realitat ni tractar d’atribuir-se el mèrit aliè.

Si encara no ho ets, et convidem a formar part d’aquest gran equip que som la UGT, convençuts que Units Guanyem Tots.

About The Author

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès