Compromesos amb la Desconnexió i la Conciliació

Compromesos amb la Desconnexió i la Conciliació

En resposta a les exigències de la UGT perquè es respecti el nostre Dret a la conciliació i a la desconnexió digital, la Direcció es compromet a fer complir amb  els acords laborals signats.

Sempre hi ha algun comandament intermedi o responsable de Negoci de la Territorial que se surt de la ratlla, que pensa que els acords signats per la Direcció de l’Entitat no van amb ell/ella i que només obliguen a la resta.

Han estat nombroses les queixes presentades per la UGT a la direcció de l’entitat denunciant els incompliments en les convocatòries de reunions i cursos de formació, tallers, etc. Aquests incompliments deriven de no tenir en compte, per part dels responsables, les mesures i obligacions concretes establertes en els acords signats de Desconnexió Digital i de Racionalització de l’Activitat Formativa i Comercial, mesures incorporades expressament per a garantir el dret a la conciliació i a la desconnexió digital.

Aquest matí hem mantingut, al costat de la resta de la RLT, una reunió amb la direcció de l’entitat en el SIMA (Servei interconfederal de Mediació i Arbitratge).

La direcció es compromet a fer complir els acords signats. Per descomptat, advertits que de no ser així, portarem els incompliments davant l’Audiència Nacional.

Des de la UGT seguirem vigilants i continuarem denunciant a aquells responsables que no entenguin que els acords estan per a complir-los.

Les reunions per a qualsevol activitat han de convocar-se dins dels límits de l’horari laboral de cada persona. Si s’han de celebrar fora d’aquesta jornada, haurà de ser per causa justificada, no sent vàlida l’arbitri o mer capritx de qui la convoca, considerant-se tant l’assistència com els desplaçaments necessaris en el seu cas com a temps efectiu de treball.

T’informem de les mesures recollides en els acords sobre aquest tema. Fes clic sobre la imatge per a accedir.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

Ivan Argüelles Álvarez

Secretari d'Acció Sindical d'UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank el febrer de 2002. Sóc pare de dues nenes i un nen. La meva passió: la meva família i el Tai-Jitsu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.