Conveni Col·lectiu: Ultraactivitat – Negociació

Conveni Col·lectiu: Ultraactivitat – Negociació

Mentre agraeixen públicament els esforços de les plantilles, en privat volen desvalisar els nostres drets.

La pròxima reunió de la mesa negociadora serà el 29 de juny, a un sol dia que finalitzi la ultraactivitat del nostre Conveni Col·lectiu i que la Patronal no vol ampliar, tret que hi hagi un canvi en les nostres propostes.

La UGT, en la darrera reunió, ja els va manifestar que de cara als mitjans de premsa molt d’agraïment als treballadors i treballadores del sector, però a l’hora de la veritat no volen ampliar-la com a mesura de pressió.

Les nostres entitats no valoren que hem estat treballant posant en risc la nostra salut i ampliant la nostra jornada durant els 100 dies de l’estat d’alarma i ara, en aquesta nova normalitat, seguim donant la cara davant dels nostres clients tot i tenir plantilla cada vegada més reduïda i amb increment d’objectius.

Que ens quedi ben clar a tots que van pels nostres drets:

TRIENNIS

PLUS CONVENI

ASCENSOS PER ANTIGUITAT

SUBDIRECTORS D’OFICINA

AJUDES FORMACIÓ FILLS/ES

Des de l’any 2014 intenten, amb l’excusa de modernitzar el conveni col·lectiu, canviar tot allò que suposa un cost fix i que, per tant, no és de la seva lliure disposició.

VOLEN CREAR UNA BORSA AMB AQUEST IMPORT PER PODER DISTRIBUIR-LO COM DESITGIN I PERPETUAR AIXÍ L’IMPERI DEL DIT.

Que els quedi clar que davant aquest brutal atac als nostres drets, no ens queda un altre camí que defensar-nos. TOT TÉ UN LÍMIT. La Patronal només es preocupa dels seus accionistes i el repartiment dels dividends, I EL VOLEN OBTENIR DELS NOSTRES SALARIS.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès