COVID-19. LA UGT ES REUNEIX AMB RESPONSABLES RR.LL DE L’ENTITAT.

Ahir, la UGT vam mantenir una reunió amb responsables del departament de relacions laborals de l’entitat en la qual se’ns va comunicar l’adopció de noves mesures preventives, així com informació pel que fa a l’evolució i afectació en la nostra entitat de l’COVID-19.

 

En aquesta reunió des de la UGT s’ha exigit, un cop més, que la direcció de l’entitat emprengui un procés de tancament selectiu d’oficines, com també estan fent altres entitats de sector (BBVA, Santander), reduint el nombre d’oficines obertes al públic i, per tant, reduint l’exposició al risc de contagi per part dels empleats i empleades de l’entitat.

 

Et resumim els principals assumptes tractats en la reunió:

  • Equips de protecció. S’ha acceptat una de les exigències en matèria de prevenció feta per la UGT, perquè l’entitat subministrarà a les oficines mampares de protecció de metacrilat. Es prioritzarà en el seu enviament a aquelles oficines més properes a hospitals i centres de salut, mentre que a la resta d’oficines de la xarxa la previsió és que arribin entre dijous i dilluns de la setmana vinent.
  • Vacances. Aquells empleats i empleades que tinguin aprovats dies de vacances durant els dos mesos vinents (període que s’estableix com a executiu pel seu gaudi) i que vulguin ajornar-los atesa la situació actual, hauran de sol·licitar la seva anul·lació o modificació al seu mànager. S’han donat instruccions a les direccions territorials d’atendre les peticions d’ajornament en la mesura que els sigui possible.
  • Formació. A petició de la UGT, s’està estudiant l’ajornament de les proves de capacitació pels nivells VIII i X que s’han de celebrar el pròxim 9 de maig. Ja s’ha procedit a l’ajornament de l’examen de MIFID que s’havia de celebrar a l’abril i que es preveu es pugui celebrar a la primera quinzena d’octubre.
  • Prevenció. El servei de prevenció de CaixaBank està ultimant una nova guia amb les mesures preventives més importants que s’han d’adoptar així com la forma d’aplicació d’aquestes, i que es posarà a disposició de la plantilla mitjançant la seva publicació a la intranet de l’entitat.

INSISTIM, cal procedir a una reducció del nombre d’oficines obertes i incrementar el nombre d’empleats i empleades en teletreball per reduir el risc de contagi i poder garantir el servei.

 

CIR20200325 Covid19 Reunio UGT Amb RRLL

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès