DES DE LA UGT RECLAMEM SERVEIS MÍNIMS I TANCAMENTS D’OFICINES EN LÍNIA AMB LES NOVES MESURES DEL REIAL DECRET LLEI

DES DE LA UGT RECLAMEM SERVEIS MÍNIMS I TANCAMENTS D’OFICINES EN LÍNIA AMB LES NOVES MESURES DEL REIAL DECRET LLEI

Des de la UGT reclamem a la direcció de CaixaBank que prengui més mesures per reduir els desplaçaments de persones al lloc de treball, minimitzar els centres oberts i el nombre d’empleats fins als mínims justificats per estrictes raons de necessitat.

 

 

LA PRIORITAT DEL REAL DECRET LLEI ÉS LIMITAR AL MÀXIM LA MOBILITAT

 

En aquests últims dies el nivell de contagis i de defuncions per coronavirus està arribant a nivells insostenibles, per això el nou Reial Decret Llei ha establert mesures extraordinàries per aturar la pandèmia.

La prioritat d’aquestes noves mesures és minimitzar els moviments de persones que acceleren el nombre de contagis, pel que no té sentit que milers d’empleats i empleades de CaixaBank continuïn sortint cada dia al carrer exposant la seva salut, la de les seves famílies i la de la ciutadania, per seguir mantenint obert un enorme nombre d’oficines, ara mateix innecessàries, per prestar els serveis essencials, és a dir “serveis que siguin indispensables, i les activitats pròpies de les infraestructures de pagaments i dels mercats financers”.

 

DES DE LA UGT RECLAMEM LA REDUCCIÓ SELECTIVA DE CENTRES

 

Aturar aquesta pandèmia és cosa de tots, i encara que siguem servei essencial és innecessari tenir tanta plantilla diàriament als centres de treball.

El nou Reial Decret no estableix els mínims de centres per població per garantir l’estrictament necessari, però amb sentit comú es pot fer una reducció selectiva d’acord amb les necessitats de la societat i amb les necessitats de contenció de la pandèmia.

Des de la UGT portem des de l’inici de la situació reclamant tancaments selectius per zones geogràfiques, però ara es fa més necessari que mai per protegir la salut dels empleats i empleades de CaixaBank i la de tots els ciutadans.

 

Per tot això, com a representants dels treballadors, des de la UGT estem com sempre a disposició de la negociació col·lectiva per definir quins són aquests mínims necessaris que garanteixin el servei essencial i la salut del major nombre de persones.

 

 

CIR20200330 DES DE LA UGT RECLAMEM SERVEIS MÍNIMS I TANCAMENTS D'OFICINES EN LÍNIA AMB LES NOVES MESURES DEL REIAL DECRET LLEI

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès