Select Page

Devolucions per a les Reduccions

Devolucions per a les Reduccions

Aconseguim que la Direcció entri en Raó i Regularitzi les Quantitats Indegudament descomptades als Companys i Companyes amb Reducció de Jornada dels Dijous tarda.

El passat 29 de maig, la UGT vam presentar una Demanda de Conflicte Col·lectiu davant l’Autoritat Laboral atesa la postura intransigent de la direcció, que es negava a la regularització de les quantitats indegudament descomptades en les nòmines de març i abril dels companys i companyes amb reducció de jornada els dijous tarda.

💪

Perquè vam demandar?

  • Perquè no és just que es redueixi el salari quan no s’ha gaudit la reducció de jornada,
  • Perquè es tractava sense cap mena de dubte d’una decisió il·lògica i injusta per part de la direcció de l’entitat,
  • Perquè no estaven disposats a atendre les nostres reclamacions.

Què hem aconseguit?

Gràcies a la demanda presentada en defensa dels nostres drets, hem aconseguit que la direcció de l’entitat s’avingui a la nostra reclamació i procedeixi a regularitzar aquestes quantitats de manera automàtica a tots els afectats. Aquesta regularització es veurà reflexada en la nòmina d’aquest mes de juny.

També hem aconseguit que no hi hagi afectació negativa per a la resta de companys i companyes que estiguin gaudint de reduccions de jornada diferents a la dels dijous tarda, evitant que els mateixos es vegin penalitzats per un computo de l’horari laboral inferior a l’aplicat.

La Nostra Forma de Ser

La UGT no consentirem que la direcció, últimament instal·lada en la no negociació i en l’aplicació unilateral sense arribar a acords amb la representació laboral, campi a pler, fent i desfent al seu antull, conculcant drets de la plantilla.

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès