Select Page

DT BALEARS: A L’OFICINA NO ES DINA

DT BALEARS: A L’OFICINA NO ES DINA

UGT hem presentat denúncia davant la Inspecció de Treball de Balears per la posició mantinguda per la Direcció de la nostra Entitat, dificultant i burocratitzant de manera irracional la realització del dinar durant les jornades d’horabaixa a la nostra província a causa de les restriccions decretades en la restauració, posant en perill el risc de contagi entre els companys.

Aquesta situació està afectant a tota la plantilla que no pugui realitzar el menjar en el seu domicili en el temps de descans establert, veient-se forçats a haver de dinar en el centre de treball sense les mesures higièniques mínimes que marca la legislació i obligats, de manera vetlada, a incomplir el Protocol que el Servei de Prevenció ha establert i les regulacions sanitàries establertes a la nostra Comunitat Autònoma.

PROTEGIR LA SALUT DELS EMPLEATS ÉS  PRIMORDIAL

La Direcció de l’Empresa i les seves DT han tancat files en defensa del presentisme com a única manera d’aconseguir objectius comercials, per la qual cosa desoeixen als experts en la matèria i obvien una de les màximes recomanacions per a superar aquesta pandèmia, el teletreball.

Senyores i senyors de la Direcció, continuen sent a temps de recuperar l’afecció de la  plantilla, però s’estan acostant massa a un punt de no retorn.

EL TELETREBALL ES CONCEDEIX

De manera sobrada es coneix la situació de les oficines que no disposen de cap lloc habilitat per a realitzar el dinar. El teletreball ha de concedir-se quan és necessari, sense necessitat de sol·licitar-lo, és un dret, no un favor.

Pertanyem a una empresa que es vanagloria d’estar a l’avantguarda del servei bancari digital, però amb mètodes de treball del segle passat.

Altres empreses del sector han ponderat de manera diferent les seves prioritats i els seus directius han demostrat una major responsabilitat social cap a la seua plantilla, sense anar més lluny els companys de BANKIA des d’octubre gaudeixen del teletreball a l’horabaixa  per a tots els centres afectats per restriccions en restauració.

A L’OFICINA NO ES DINA

Volem dinar en condicions dignes, de manera que en la pràctica majoria  dels centres de treball existeixen condicions totalment insuficients per a poder menjar en condicions que possibiliti la protecció i respecte pel contagi als companys ja que,  o no existeix l’espai habilitat o si existeix manca de la ventilació necessària per a mantenir un ambient higiènic.

 

A LA UGT ENS PREOCUPEM PER LA PROTECCIÓ DE LA TEVA SALUT, LA TEVA SEGURETAT I EL TEU BENESTAR, i lluitarem i defensarem els teus drets i interessos.

#LaForçad’AvançarJunts

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès