DVI: HEM ACONSEGUIT LA SORTIDA DEL 100% DE LES ADHESIONS

DVI: HEM ACONSEGUIT LA SORTIDA DEL 100% DE LES ADHESIONS

La UGT juntament amb l’altre sindicat signant de l’acord de les DVI, SECB, hem aconseguit que la direcció aporti el pressupost necessari perquè s’atenguin totes les sol·licituds.

La majoria de la representació sindical vam tirar endavant, el passat 31 de gener, un acord de desvinculacions que permetés donar sortida a la plantilla de més edat de Barcelona i Terol, que va ser exclosa de l’ERO 2019.

Un dels objectius que ens vam fixar, i a què vam aconseguir que es comprometés l’empresa amb la signatura d’aquest acord, era garantir la sortida del 100% de les adhesions, incloent-hi tota la generació de 1962.

De les 228 adhesions que finalment hi ha hagut entre les generacions de 1962 i anteriors, van quedar 14 sol·licituds fora del pressupost que havia fixat l’empresa per a les DVI, que a l’haver prelació de major a menor edat, corresponien a la plantilla més jove de l’any 1962.

PRESSIONS AMB ÈXIT

Davant aquesta circumstància, els sindicats signants de l’acord, UGT i SECB, hem pressionat a l’empresa, AMB ÈXIT, per aconseguir l’ampliació del pressupost necessari per donar sortida al 100% de les sol·licituds.

Des de la UGT donem per assolit el compromís ineludible assumit en l’ERO 2019 de donar sortida a les plantilles de Barcelona i Terol excloses del darrer ERO de CaixaBank.

LA UGT SINDICAT DE FUTUR

A la UGT ens preocupem realment per tota la plantilla, per la que se’n va i per la que es queda, que també espera tenir la possibilitat d’una sortida digna amb una edat raonable que li permeti un bon futur fora de CaixaBank.

Tanmateix, algun sindicat com ccoo es dedica, per les seves ànsies de protagonisme, a criticar sense base (vegeu acord signat per ccoo DVI al 70%, pacte de 28 d’abril de 2017, Punt VI. Desvinculacions VOLUNTÀRIES INCENTIVADES) el que fem els altres sindicats, que intentem unir esforços per aconseguir les millors condicions laborals possibles i fer realitat el futur de la plantilla.

 

LA UGT, SEMPRE AMB TU

 

2020 02 25 - DVIs Hem Aconseguit 100% De Les Adhesions

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès