El DAN més Ràpid a l’Oest del Whatsapp

El DAN més Ràpid a l’Oest del Whatsapp

El DAN Sant Antoni – Raval té el costum de felicitar els aniversaris dels seus companys de feina en cap de setmana i per fer-ho utilitza l’aplicació whatsapp. Arribada la castanyada i confinat a casa, va tenir una idea brillant:  com que el dia 1 és Tots Sants, felicitaré a tothom el seu sant. Dit i fet, un whatsapp divendres a les 19.00 h i un de segon el diumenge.

Evidentment, en algun punt aquesta història es torça i com tots ja us podeu imaginar ni felicitacions ni res que s’hi assembli. Divendres demana voluntaris per anar amb els clients a fer voltes amb el nou Kia de la nova campanya de rènting i diumenge lamenta que només un director l’hagi obert privat.

A més a més, la seva defensa en cap cas és assumir que s’ha equivocat sinó que, com un llop acorralat, ataca amb una amenaça velada que trobaria el delator, en comptes d’escoltar i admetre l’error. I emparat en una falsa etiqueta d’intocable treu ferro a l’assumpte dient que tampoc n’hi ha per tant i que no era necessari tant de rebombori. Tot plegat de pena.

Doncs mira si és greu la situació que no ha respectat la desconnexió digital per partida doble, incomplint acords signats de l’entitat, és a dir normativa, i tots sabem que passa quan algun empleat es passa de frenada amb aquesta matèria tan sensible.

Quan més temps haurem d’aguantar que aquest càrrecs intermedis segueixin fent de pistolers del Far West  i que l’entitat no es prengui seriosament totes aquestes situacions que anem denunciant?.

#AmblaNostraPlantilla

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès