EXIGIM A LA DIRECCIO QUE APLIQUI LES MESURES SOL•LICITADES PER LA UGT COM HAN FET JA ALTRES ENTITATS

La UGT exigim, una vegada més, tancaments d’oficines per zones geogràfiques amb el mínim de personal. Com sol•licitem a la carta que vam enviar a la direcció el passat 14 de març, tenir a la gran majoria de la plantilla treballant en la xarxa d’oficines no té cap sentit.

 

Tancament d’oficines i torns de la plantilla.

 

Ja en la carta adreçada a l’alta direcció el passat 14 de març, exigíem mesures dràstiques per contenir el contagi i protegir la plantilla de Caixabank, com minimitzar el nombre d’oficines obertes per zona geogràfica o població, així com minimitzar el nombre d’empleats i empleades que donin servei a cada oficina.

 

Tot i ser servei essencial, anem al vagó de cua de les mesures dels grans bancs, i tenim, segons CaixaBank a dades d’ahir, només 133 oficines tancades del total (més d’un 90% d’obertures).

 

Servei essencial no és tenir totes les oficines obertes i així ho ratifica el Banc d’Espanya.

 

Ho ha demostrat el Banc Santander, que té treballant presencialment al voltant d’un 20% de la plantilla i ha tancat al voltant del 50% de les oficines, i BBVA, que també ha pres mesures dràstiques, com és ampliar el treball en remot per a un nombre significatiu d’empleats i el tancament selectiu del major nombre d’oficines.

 

En una crisi d’aquest calibre, Caixabank també ha d’estar a l’altura dels grans bancs.

 

Estar a l’altura significa prendre decisions estratègiques, per protegir al seu major actiu, les persones.

 

NOMÉS TANCANT MÉS OFICINES I FACILITANT EL TELETREBALL PODREM SORTIR ENDAVANT AMB EL MÍNIM DANY PER A LES PERSONES I L’ENTITAT.

 

 

CIR20200317 LA UGT EXIGIM MES OFICINES TANCADES I MES TELETREBALL

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès