Select Page

Formació: Aconseguim Nous Límits

Formació: Aconseguim Nous Límits

Hem Aconseguit Establir Límits a la Sobrecàrrega Formativa. Guanyem per a tu.

Gràcies a la insistència dels teus representants de la UGT, hem aconseguit que s’acceptin les peticions de la plantilla establint límits a la càrrega formativa.

La sobrecàrrega de treball, un mal Endèmic

Ja sigui per exigències del regulador o per normativa interna, la veritat és que la quantitat d’hores de formació que hem de realitzar la plantilla suposen una sobrecàrrega de treball afegida al nostre dia a dia.

El nostre Objectiu: limitar les hores de formació

Els nostres esforços no han cessat fins a racionalitzar la sobrecàrrega de treball que ha comportat l’augment de la pressió formativa dels últims anys.

Què hem regulat?

els següents criteris, premisses i limitacions per a la programació de cursos, entre altres:

}

Límit de 10h/mes

S’estableixen 10 hores de formació obligatòria mensual com a màxim. Inclou formació obligatòria virtual de curta durada, en format presencial, ‘presencial en remot’, la contínua (IDD, MIFID, LCI, …), així com la recomanada vinculada a incentius.

+ informació

En les convocatòries de cursos de formació es detallarà: Nom del curs, caràcter voluntari o obligatori, hores estimades per a la realització, si compte per a prima i data d’inici i finalització.

+ Descans

En els períodes compresos entre el 15 de juliol i el 31 d’agost i entre el 15 de desembre i el 6 de gener no es podran convocar nous cursos de formació.

Aula de Continuïtat

Es mantindrà el sistema de l’Aula de continuïtat, que permet la realització del curs una vegada finalitzat el termini establert per a aquest, fins a la finalització de l’any natural.

No solapament

En la convocatòria de cursos de postgrau o de llarga durada es podrà sol·licitar la desconvocatòria d’un dels cursos per a la seva realització posterior i evitar així el solapament de dues formacions de llarga durada.

Absències de llarga durada

Les persones que es reincorporen després d’una absència de llarga durada, es procurarà definir la planificació de la formació pendent, ampliant si escau, l’àmbit temporal de l’aula de continuïtat.

Com ho controlarem?

Amb periodicitat bimensual s’informarà la RLT de la planificació de formació prevista, així com dels canvis que es puguin produir sobre la mateixa, amb indicació de:

  • Nom del curs,
  • Col·lectiu al qual va dirigit.
  • Dates d’inici i fi.
  • Si computa per a prima.
  • El seu caràcter obligatori o normatiu.
  • La càrrega lectiva de cada curs
  • Les possibilitats de convalidació

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès