Select Page

INCENTIUS PENDENTS

INCENTIUS PENDENTS

LA PLANTILLA COMPLEIX, NO PAS LA DIRECCIÓ

4 de juliol de 2019. El retard en la liquidació d’incentius per campanyes està arribant a límits inacceptables, arribant ja en algun cas a dotze mesos. No hi ha cap benefici en aquesta situació, llevat que la direcció entengui que la desmotivació sigui una pràctica desitjable.

La UGT exigeix a la direcció que procedeixi a l’abonament dels incentius de les campanyes del 2018, encara pendents avui dia, tal com estableixen les diferents bases publicades. No són admissibles més disculpes ni endarreriments per pagar el deute pendent.


És impresentable la falta de serietat que està acreditant la direcció que incompleix unes bases formulades per ella mateixa, i més tenint en compte el rigor amb què apliquen, de manera estricta, el que recullen aquestes bases per determinar el grau de compliment que determinarà l’accés per part dels empleats a aquests incentius.


El Diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC) defineix “crèdit” com “confiança que inspira la solvència d’algú”. A l’esguard d’això, queda constatada la manca de crèdit que està demostrant la direcció de l’entitat davant la plantilla.


Generar unes expectatives i després frustrar-les és el pitjor que es pot fer quan volem tenir un equip motivat.


Des de la UGT considerem necessària una regulació pactada amb la representació sindical dels incentius i altres retribucions variable, perquè hi hagi transparència i objectivitat en la seva concessió, que ningú pugui canviar les regles de joc a mig partit i es compleixin els compromisos adquirits.


L’import de la retribució variable pot arribar a ser rellevant. Deixar sense regular, i a l’arbitri subjectiu i no públic acaba, a la llarga, generant percepcions negatives sobre el sistema i desincentivant als equips de treball.


Si tens alguna incidència en la percepció dels incentius de campanyes, consideres que hi tens dret i no els has rebut, és erroni el seu import, etc., contacta amb el teu representant de la UGT del teu territori.


CIR190704 INCENTIUS PENDENTS

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès