JUNTA GENERAL D’ACCIONISTES 2020

El pròxim 3 d’abril (en segona convocatòria) es celebrarà a València la Junta General d’Accionistes de CaixaBank. Igual que en anys anteriors, és important que en aquest acte s’escolti la veu dels que treballem a CaixaBank. Els treballadors som part necessària per a la bona marxa de l’empresa, i mereixem ser escoltats al mateix nivell que la resta de grups d’interès que es donen cita en aquesta mena d’esdeveniments.

La Junta General d’Accionistes no és un esdeveniment més en la vida de la nostra organització: és l’acte societari més important durant l’exercici. S’aproven els comptes, la gestió de l’empresa i les decisions que determinaran el seu futur immediat.

La Secció Sindical de la UGT assisteix cada any en representació dels treballadors i afiliats que li deleguin el seu vot i així trasllada la veu dels treballadors a la Junta General.
El benefici de l’empresa, i per tant dels seus accionistes, es sustenta en altes dosis de responsabilitat, dedicació i acompliment de la plantilla de CaixaBank. Si volem continuar destacant per l’alt nivell de professionalitat d’aquesta plantilla, és necessària la consecució i manteniment d’unes condicions laborals estables i dignes.
Ho hem de transmetre a la Junta d’Accionistes i per a això et demanem que deleguis el teu vot a la UGT.

Com delegar la teva representació i vot a la UGT:

Els accionistes poden delegar la seva representació per a assistir a la junta en una altra persona. Per a això només és necessari emplenar el document TARGETA DE DELEGACIÓ, indicant en l’apartat “Delego a favor de” el nom i DNI de la persona a qui es delega les accions, signar en el seu apartat corresponent, i remetre el document a la UGT, sense necessitat de més tràmits.

A aquest efecte, des de la UGT et proposem que deleguis el vot a favor de la nostra companya:

RAQUEL RUIZ GÓMEZ, NIF: 53.093.795-C, Secretària d’Organització de la UGT Caixabank.

En el supòsit que les accions vagin a nom de més titulars, hauran de signar la delegació tots ells.

També es pot delegar la representació per mitjans electrònics a través del Servei de Caixabank Now o en l’espai de l’accionista: https://www.caixabank.com/. En aquests casos s’ha d’enviar notificació o còpia a la UGT al centre 5137.

Documentació:

Pots clicar en les següents entrades per a accedir a la documentació pertinent:

• Convocatòria i ordre del dia
• Instruccions per a la delegació de vot i vot a distància
• Models de targetes d’assistència, delegació o vot a distància
• Informes i acords

RECORDA DELEGAR EL VOT DE LES TEVES ACCIONS A UGT

CIR20200310 JUNTA GENERAL D’ACCIONISTES

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès