La direcció fa marxa enrere i diu que NO a l’acord dels tests. Excuses, excuses i més excuses

La direcció fa marxa enrere i diu que NO a l’acord dels tests. Excuses, excuses i més excuses

La majoria dels representants sindicals estem decidits a signar un acord marc per fer els tests a tota la plantilla.
No obstant això, l’empresa després de passar-nos fins i tot un esborrany, fa marxa enrere i no vol signar.

Quan no els interessa… la direcció: Excuses, excuses i més excuses

La direcció esgrimeix la negativa de CCOO a signar un acord sobre aquesta matèria, malgrat que quan els ha interessat han signat acords amb la majoria de la representació sindical sense CCOO (com en el cas de l’ERE).

La UGT volem tests per a tota la plantilla

Sense acord no hi ha garanties, i tot dependrà de la voluntat de l’empresa, que en moments determinats pot esfumar-se. La UGT continuem reclamant que es facin test a tots els empleats i empleades, doncs no volem que hi hagi empleats de primera i de segona a CaixaBank.

Perquè la UGT considerem que els tests són una mesura addicional i important de prevenció?

  • Perquè pot detectar asimptomàtics entre la plantilla que ja està presencialment als centres i que podrien continuar contagiant a la plantilla i als clients.
  • Perquè poden detectar positius en empleats que s’anessin a incorporar al centre de treball i evitar un possible contagi.
  • Perquè poden detectar positius en persones que tornin de la quarantena i evitar que s’incorporin quan encara són un focus de contagi.
T

N'hi ha prou amb els tests com a mesura de prevenció?

Els tests per si sols no són suficients, però sí necessaris per ampliar la protecció i la prevenció de la plantilla. Aquest ha estat el nostre plantejament des del principi i ens mantenim ferms.

Encara que es realitzin els tests a l’empresa, no hem de deixar d’usar els elements de protecció bàsics, com les mascaretes, els guants, o les mampares de protecció que ens protegeixen en el dia a dia del nostre treball.

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès