La Inspecció de Treball ens dóna Novament la Raó

La Inspecció de Treball ens dóna Novament la Raó

Davant la negativa de CAIXABANK a reconèixer les deficiències en matèria de prevenció de riscos de la COVID, la UGT vam denunciar aquests fets davant la Inspecció de Treball.

Ahir, 07 d’octubre, va tenir lloc la vista presencial davant la Inspecció de Treball, en la qual es van tractar les peticions fetes per la UGTCAIXABANK en la denúncia interposada formalment.

 HEM ACONSEGUIT QUE L’EMPRESA SIGUI REQUERIDA A CORREGIR ELS SEGÜENTS ASPECTES:

  • Dotació de màscares autofiltrants de caràcter FFP2 per a l’assistència als clients als caixers automàtics
  • Augmentar la protecció del faristol de benvinguda a les Oficines Stores. Amb diferència, és el lloc de treball més exposat al risc de contagi i haurà de ser modificat mitjançant la millora de la mampara, dotant al lloc d’una mampara semicircular, de caràcter envolupant, que eviti l’aproximació dels clients pels laterals.

COL·LECTIUS DE RISC

El servei de vigilància de la salut, ha determinat que tot el personal de CAIXABANK quedi catalogat com a NR1, per tant, actualment estan incorporats al 100% en els seus llocs de treball habituals.

RECORDA:

Si estàs a la XARXA D’OFICINES i pertanys al col·lectiu de risc de la COVID, no has d’atendre sota cap concepte sense elements de protecció col·lectiva (MAMPARES O BARRERES FÍSIQUES) per tant, has de comunicar al teu mànager amb còpia a RRHH l’exempció del ROL d’atenció en els CAIXERS AUTOMÀTICS.

A la UGT ens preocupa la protecció de la teva salut, la teva seguretat i el teu benestar, i lluitarem i defensarem els teus drets i interessos.

#AmbLaNostraPlantilla

About The Author

david.pol

Responsable de Salut Laboral de la UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank en 1999 a l'oficina 3668 de Palma. La meva afició principal és viatjar. La naturalesa del meu caràcter és reivindicativa, de sempre, des de petit. El que més m'agrada d'estar a la UGT és poder desenvolupar aquest esperit reivindicatiu per a defensar a les meves companyes i companys."

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.