L’Oficina no és un Menjador

L’Oficina no és un Menjador

La UGT hem Presentat Denúncia a Inspecció de Treball davant la Posició Mantinguda per la Direcció Dificultant i Burocratitzant de manera Inversemblant la Realització dels Dinars durant les Jornades de Tarda en els Territoris Afectats per les Restriccions Decretades en la Restauració. L’Oficina No és un Menjador.

A la pràctica totalitat dels centres de treball les condicions són totalment insuficients per a poder menjar en condicions que possibiliti la protecció i respecte pel contagi als companys ja que o no existeix l’espai habilitat o si existeix manca la ventilació necessària per a mantenir un ambient higiènic.

A la UGT considerem insuficients les mesures preventives que està mantenint la direcció de l’entitat en aquells Territoris afectats per les restriccions decretades en la restauració i que afecten a tota la plantilla que no pot dinar al seu domicili en el temps de descans establert, veient-se forçats a haver de menjar en el centre de treball sense les mesures higièniques mínimes que marca la legislació i obligats, de manera velada, a incomplir el Protocol elaborat pel nostre Servei de Prevenció.

El teletreball ha de concedir-se quan és necessari, sense necessitat de sol·licitar-lo, és un Dret, no un favor. Tant les Direccions Territorials com els  DANs  coneixen prou bé tant la situació de les seves oficines com que la majoria de les mateixes no disposen de cap lloc habilitat per a menjar.

Formem part d’una empresa que es vanagloria d’estar al capdavant del servei bancari digital, però amb mètodes de treball del segle passat.

Altres empreses del sector han ponderat de manera diferent les seves prioritats i els seus directius han demostrat una major Responsabilitat Social cap a la seva plantilla. Sense anar més lluny els companys de Bankia des d’octubre gaudeixen del teletreball a la tarda per a totes les seves oficines afectades per restriccions en restauració…

Senyores i Senyors de la direcció, encara són a temps de recuperar l’afecte de la seva plantilla, però s’estan acostant massa a un punt de no retorn.

La UGT ens preocupem per la Protecció de La teva Salut, La teva Seguretat i El teu Benestar, i lluitarem i defensarem els teus drets i interessos.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

david.pol

Responsable de Salut Laboral de la UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank en 1999 a l'oficina 3668 de Palma. La meva afició principal és viatjar. La naturalesa del meu caràcter és reivindicativa, de sempre, des de petit. El que més m'agrada d'estar a la UGT és poder desenvolupar aquest esperit reivindicatiu per a defensar a les meves companyes i companys."

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.