Mesures Reals Davant la Segona Onada

Mesures Reals Davant la Segona Onada

Atesada la Gravetat de la Situació davant l’Avenç de la Segona Onada de la Covid-19, és Urgent i Necessari l’Adaptació a la Realitat Actual i Casuístiques Particulars dels Diferents Centres de Treball de les Mesures Preventives Recollides en els Diferents Protocols de l’Entitat.

A aquest efecte, la UGT hem presentat propostes a la direcció entre les quals exigim novament L’APLICACIÓ DE TELETREBALL EN LA XARXA COMERCIAL:

Establint el tancament de centres a la tarda, mentre duri la situació de pandèmia i existeixi risc de contagi, realitzant la jornada de tarda en situació de teletreball.

Restablint la creació d’equips de treball estancs mitjançant rotacions al 50% de la plantilla del centre en treball presencial i teletreball, preservant la seva salut i possibilitant la continuïtat de la gestió de l’oficina en cas de contagis.

Addicionalment a les anteriors i en el cas concret de les Oficines Store, establint el teletreball de tal manera que es permeti als empleats complir amb l’obligació de no canviar el lloc assignat diàriament  i evitar l’amuntegament existent en els TEAM ROOM.

La concessió de teletreball a la totalitat de la plantilla dels centres inTouch que així ho requereixin per poder-se exercir la seva activitat comercial sense cap incompatibilitat amb el desenvolupament del negoci.

La UGT ens preocupem per la protecció de la teva salut, la teva seguretat i el teu benestar, i lluitarem i defensarem els teus drets i interessos.

#AmbLaNostraPlantilla

About The Author

david.pol

Responsable de Salut Laboral de la UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank en 1999 a l'oficina 3668 de Palma. La meva afició principal és viatjar. La naturalesa del meu caràcter és reivindicativa, de sempre, des de petit. El que més m'agrada d'estar a la UGT és poder desenvolupar aquest esperit reivindicatiu per a defensar a les meves companyes i companys."

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès