Select Page

Ni una Gota d’Autocrítica

Ni una Gota d’Autocrítica

És inacceptable l’Actitud d’alguns Dans que Retreuen a la Plantilla a Càrrec seu els Resultats Obtinguts en l’Estudi d’Opinió 2020. Exigim a la Direcció que prengui Mesures a aquest efecte.

En lloc de fer un exercici de autocritica i analisis dels resultats per tractar de revertir les deficiències detectades en l’última enquesta de clima laboral, alguns Dans han realitzat reunions telemàtiques amb la plantilla al seu càrrec en les quals han manifestat el seu empipament pels resultats obtinguts en aquesta enquesta, fins i tot fent al·lusions a estar per sota de la ràtio de la DT.

Fins i tot algun, per abordar el problema real (el mal clima existent), la solució que ha plantejat ha estat crear grups de treball entre els empleats de la zona, que hauran de reunir-se periòdicament, per a treballar sobre aquest tema. Per tant, més càrrega de treball.

” Korn Ferri només proporcionarà a CaixaBank resultats globals i agregats per a grups amb almenys 10 persones, garantint absolutament la confidencialitat de les teves respostes. “

El pensament generalitzat entre els empleats i empleades de la DAN és que sí contestar sincerament una enquesta, a la qual es va animar insistentment a participar amb la premissa de garantia en la confidencialitat de les respostes, porta com a conseqüència una esbroncada i més càrrega de treball pels grups creats, en la pròxima o no participaran o no seran sincers.

Els qui han de fer grups de treball per a millorar el clima laboral NO són els empleats i empleades de xarxa, sinó la direcció que és qui imposa els mètodes i formes de treball que hem d’acatar i és aquesta qui ha de preocupar-se que LA SEVA plantilla pugui treballar a gust i sentint-se recolzada pels seus responsables.

Reiterem a la direcció que, a la vista d’aquests resultats, cal implementar les mesures preventives i correctives necessàries, comptant imprescindiblement amb la participació de la RLT, que possibilitin incrementar el grau de satisfacció dels empleats i empleades de l’entitat revertint les deficiències detectades.

 

 És important que els empleats sentin que les opinions que han donat en l’enquesta són tingudes en compte i que s’actuarà a partir d’elles.

#AmbLaNostraPlantilla

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès