Oposicions Nivell VII: Inici Termini Preinscripció

Oposicions Nivell VII: Inici Termini Preinscripció

Avui dia 11, i fins a les 16 hores del dia 22 de gener, s’obre el període de preinscripció per a les proves de capacitació de Nivell VII.

Dates i tràmit del procés:

  • Període de preinscripció: Del dia 11 al 22 de gener a les 16.00 a través del PORTAL DE L’EMPLEAT: El meu portal > Sol·licituds a RRHH > Altres sol·licituds > Sol·licitud Inscripció a Concursos-Oposicions.
  • Accés al material: A partir del dia 8 de Febrer. Podràs accedir al material a través de Virtaula.
  • Data d’examen: 19 de Juny (data temptativa)

Des de la UGT proposem examen preferentment presencial si la situació de la pandèmia permet la seva realització amb seguretat, però atesa la incertesa l’empresa no pot confirmar encara una prova presencial o en línia.

l

Requisits d'Admissió

Requisits obligatoris per a poder accedir a les proves:

  • Antiguitat de 3 anys a l'entitat a 1 de Gener de 2021
  • No tenir sancions vigents

Matèries:

  • Economia, Banca i Finances: s’està redactant i reorganitzant amb la finalitat de reduir considerablement la matèria; la previsió és passar de les 500 pàgines actuals a unes 350 pàgines..
  • Comercialització de productes i serveis: està previst eliminar els temes d’assessorament de vendes i incorporar tres temes de comerç exterior.
  • Anàlisi de riscos: aquesta matèria és l’única que en principi no patirà cap canvi.
  • Fiscalitat: es preveuen canvis en el temari derivats de la reforma fiscal anunciada pel govern de l’estat espanyol.
  • Assegurances: nova matèria respecte a processos anteriors, en substitució del mòdul de Normativa. La intenció és adaptar el curs de formació contínua de IDD a aquestes proves de capacitació.

Et Recomanem

Et recomanem que comencis per l'assignatura d'anàlisi del risc, atès que és la matèria que menys canvis patirà respecte a convocatòries anteriors.

Per què preparar l’accés a nivell VII?

Accedir a nivell VII té beneficis econòmics rellevants. Incorporem l’escala salarial perquè puguis comprovar la diferència respecte als diferents nivells:

Prepara amb la UGT les proves d’accés a nivell VII a través de la nostra aula virtual a www.ugtcaixabank.es, espai habilitat per a afiliats en el qual podràs trobar tot el temari de l’examen, test de tots els mòduls, resums de diferents matèries, àudio resums, fòrum de consultes amb els formadors i novetats que t’anirem informant per a facilitar-te l’estudi.

Des de la UGT et facilitarem l’estudi amb totes les eines que necessites a més d’una planificació personalitzada al teu ritme d’estudi.

Anima’t i posa’t en contacte amb el delegat de la teva zona perquè t’incorpori en els grups de treball que es formaran a través de llistes de difusió per WhatsApp.

#UnitsGuanyemTots

About The Author

angeles sanz

Secretària Executiva de la UGT CaixaBank."Vaig entrar a CaixaBank el maig de 2003, a l'oficina 5325 d'Aielo de Malferit. Tinc un fill de 10 anys. Les meves aficions són jugar a tennis i conrear el meu hort. El que més m'agrada de ser de la UGT és poder ajudar als companys i companyes en les situacions que s'enfronten en el seu àmbit laboral, així com lluitar per uns drets justos per a tots els treballadors i treballadores."

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.