¡Parole, parole, parole!

¡Parole, parole, parole!

EL dia 19 de Maig vam rebre un vídeo dels directius de l’entitat on el lema GRÀCIES MÉS QUE MAI i les paraules agraïment, suport, confiança, equip, col·laboració, humanitat i compromís eren en boca de tots.

|

"Ningú tracta amb indiferència a qui de veritat importa"

Q

La direcció: mirar, escoltar i callar . Aquesta no és l'actitut

Tot molt cofoi però ... paraules.

La Plantilla ho hem demostrat amb fets, ens hem deixat la pell i la salut donant cobertura als nostres clients, adaptant els nostres interessos personals a la delicada situació que estem vivint i estem treballant amb un estrès personal i laboral immens.

La Plantilla necessitem fets, no pas paraules:

  • SUPORT: Es demostra amb cooperació, reciprocitat i que el treball en equip comporti o impliqui un benefici mutu per a tots, no només pel negoci.
  • CONFIANÇA: Es guanya, i actualment a la nostra empresa la direcció l’ha perdut.
  • EQUIP: Els que esteu a dalt ens demostreu constantment que els que estem a baix, a la trinxera, pertenyem a un altre equip que no és el vostre.

La veritat és l’ànima de la gent honesta. 

z

Empleada

“La confiança es guanya, i ara mateix la plantilla l’hem perduda”

z

Empleat

“El meu equip són els que estem a la trinxera, ben abaix, perquè els de a dalt ens demostren que no formem part del seu equip.”

Confiança

La confiança és un sentiment cap a altres persones que indica la creença que compliran els acords, tàcits o explícits, en què es basa la relació. Esperança ferma que té una persona  que succeeixi quelcom o en què una altra persona actuï com ella desitja.

Equip

Un equip és un grup de més de dues persones que interactuen, discuteixen i pensen de manera coordinada i cooperativa, unides amb un objectiu comú.

Col·laboració

La col·laboració és ajudar i servir de manera espontània als altres, fins en els petits detalls. … La col·laboració és possible quan hi ha facilitat de despreniment. Ser d’esperit generós i aquest sentiment produeix un ambient enriquidor, de respecte, de suport i de solidaritat.

Suport

Es demostra amb cooperació, reciprocitat, treball en equip i que comporti o impliqui un benefici mutu per a tots, no només pel negoci.

Humanitat

Capacitat per sentir afecte, comprensió o solidaritat cap a les altres persones.

Compromís

Acord formal a què arriben dues o més parts després què cadascuna d’elles facin certes concessions.

Agraïment

El valor de la gratitud s’exerceix quan una persona experimenta estima i reconeixement per algú que li va prestar ajuda. No vol dir que la gratitud sigui ‘pagar’ un favor, sinó que és demostrar afecte i correspondre amb una actitud amable i positiva.

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès