Per a quan l’examen d’oposicions a nivell VIII i X?

Per a quan l’examen d’oposicions a nivell VIII i X?

Estem a 30 de Setembre i els opositors segueixen sense tenir certeses de quan ni com realitzaran l’examen d’oposicions a nivell VIII i X.

Malauradament verifiquem, novament, la falta de previsió i planificació de l’empresa en temes d’oposicions i formació.

Seguim amb la mateixa incertesa, la direcció no avança

Portem tot el mes de setembre perquè l’empresa concreti els aspectes tècnics per a la realització d’un examen online, que ofereixi garanties suficients i redueixi la incidències; seguim sense informació certa.

L’entitat hauria de posar tots els recursos possibles per buscar una solució ràpida i eficaç a la situació generada per la Covid-19.

L’entitat suspèn en la planificació de l’examen d’oposicions.

L’empresa no veu viable la realització de l’examen abans de l’última setmana d’octubre.

Els companys opositors van organitzar les seves vacances i permisos en funció de la nova convocatòria del 3 d’octubre. Aquesta incertesa no pot continuar.

No acceptarem més canvis en les bases de les oposicions a nivell VIII i X que els estrictament necessaris perquè es puguin realitzar els exàmens.

La direcció convoca de nou el Tribunal d’Oposicions pel divendres 2 d’Octubre. La UGT exigirem establir una data definitiva i informació concreta per a la realització de les proves.

#AmbLaNostraPlantilla

About The Author

angeles sanz

Secretària Executiva de la UGT CaixaBank."Vaig entrar a CaixaBank el maig de 2003, a l'oficina 5325 d'Aielo de Malferit. Tinc un fill de 10 anys. Les meves aficions són jugar a tennis i conrear el meu hort. El que més m'agrada de ser de la UGT és poder ajudar als companys i companyes en les situacions que s'enfronten en el seu àmbit laboral, així com lluitar per uns drets justos per a tots els treballadors i treballadores."

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès