PITJOR QUE UN MÀSTER DOBLE

PITJOR QUE UN MÀSTER DOBLE

LA UGT EXIGEIX UNA SOLUCIÓ IMMEDIATA A L’ENCAVALCAMENT DELS CURSOS

20 de juny de 2019. Entre els cursos que es consideren d’obligat compliment, els que són d’obligat compliment per necessitats de les nostres campanyes, i els d’obligat compliment per poder accedir a cobrar el bonus, la febre formativa no ha fet sinó agreujar-se. La UGT ha exigit a la direcció una solució immediata a l’encavalcament de cursos de formació que estem patint la plantilla.

En les darreres setmanes hem vist com se succeeixen les convocatòries per fer diferents cursos de formació obligatoris per exigències del regulador, obligatoris per al cobrament del bonus, obligatoris per al cobrament d’incentius, etc.

De poc serveixen els acords signats en matèria de racionalització de la formació, ja que sembla que o no existeixen o simplement es desconeixen.

I encara s’agreuja més aquesta sobrecàrrega de cursos de formació, si tenim en compte la coincidència d’aquestes convocatòries amb: el període en què es concentra majoritàriament al gaudi de vacances de la plantilla, l’inici de les vacances escolars, i per rematar la feina, amb la sortida massiva que hi haurà el pròxim 1 d’agost dels companys que s’han adherit a les extincions incentivades.

Des de la UGT hem exigit el compliment estricte de l’acordat en matèria de formació així com l’ampliació del termini de realització dels darrers cursos convocats: ‘”Actuacions en matèria de dret de la competència” i “Finançament de sistemes de seguretat”, perquè la finalització d’aquests sigui a finals d’aquest any i no al juliol com estan previstos.

En el cas que la direcció no compleixi amb la màxima celeritat les nostres exigències, encetarem les accions legals oportunes en defensa dels interessos, drets i salut de la plantilla.

CIR190620 PITJOR QUE UN MÀSTER DOBLE

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès