Premis Caixafutur 2016: Les regles del joc són per tothom

Premis Caixafutur 2016: Les regles del joc són per tothom

La UGT CAIXABANK hem interposat demanda de conflicte col·lectiu per l’aplicació errònia de les bases dels premis Caixafutur 2016.

 

Després de diversos anys de treball i reclamacions a la direcció, avui, finalment, hem presentat la reclamació oficial davant del jutjat, exigint el pagament del premi CAIXAFUTUR 2016 a qui no el va cobrar i n’era mereixedor, d’acord amb les bases d’aquests premis.

Des del febrer de 2017, hem mantingut diferents reunions amb l’empresa, diversos intents de mediació, però no hi ha hagut voluntat de rescabalar als perjudicats per una incorrecta aplicació de les bases.

Fa molts anys que reclamem a l’entitat les dades en què es basen per premiar unes oficines o altres i, d’aquesta manera, poder comprovar i certificar que els pagaments es realitzen de manera correcta. Tampoc ens han facilitat aquesta informació.

Sabem que es va aplicar erròniament i hi van haver companys i companyes que no ho van cobrar mai quan sí que els corresponia, com establien les bases.

v

empleada:

 

Sempre hem donat per correctes les dades que ens ha ofert l’empresa, malgrat que a última hora, habitualment hi havia una correcció que ens impedia arribar a aquell  percentatge que ens augmentava el bonus, i la nostra resposta sempre ha estat el silenci i no dir mai res.”

w

Empleat:

“Sempre ens hem refiat del que ens diu CaixaBank a l’hora de rebre un premi per l’exercici de la nostra feina.”

Són molts els companys i companyes afectats per això i, un cop més, la UGT està amb la plantilla reclamant el que pertoca i lluitant perquè es faci justícia.

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

El temps mai és cap impediment per defendre els drets de la plantilla. La UGT sempre amb tu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès