Select Page

Pressió per Sortir Bé a la Foto

Pressió per Sortir Bé a la Foto

Malgrat la situació actual, de la fatiga pandèmica i de tots els esforços realitzats, els Dans i els responsables de les DTs s’abstreuen de la realitat que ens envolta centrant-se només en el negoci i sotmetent-nos a una pressió comercial desmesurada. La seva Prioritat: sortir bé a la foto.

I com no, els nervis d’alguns comandaments intermedis per sortir bé a la foto de la primera campanya de l’any (Samsung S21) fa que surti a la llum la seva ineptitud en la gestió d’equips.

No és admissible la gestió de la “preprevenda” com si d’una venda finalista és tractés, pressionant i tensant als equips a càrrec seu sense tenir cap consideració en la falta d’informació rellevant respecte del producte, i que aquesta s’obtingui fora dels canals oficials a través de webs de tercers (mycomputer o andro4all) i tot això sense el més mínim rubor.

Com tampoc són admissibles, que es traslladin ordres per a la comercialització obligatòria del S21 només amb l’opció “d’assegurança associada” i, per tant, condicionant la venda a la contractació de l’assegurança.

La comercialització de productes i serveis a CaixaBank està protegida pel principi d’integritat i transparència contingut en el Codi Ètic, amb l’objectiu principal de garantir la protecció dels clients a l’hora de contractar productes i serveis, assegurant que siguin adequats per a ells, els entenguin i els contreguin amb el degut consentiment informat.

Cada vegada són més nombrosos els expedients d’auditoria per la comercialització d’assegurances que presenten indicis de pràctiques de venda inadequades, relacionades majoritàriament amb la concessió de riscos i obertura de dipòsits, imputant-se als empleats la responsabilitat d’aquests fets irregulars que poden ser mereixedors de sanció.

Insistim, novament, que és moment de Prudència i de Suport a la plantilla. Si no és justificable la pressió comercial, ara menys que mai.

Cal que els nostres comandaments intermedis matisin el seu discurs, moderin la proactivitat, s’esforcin a donar-nos suport, a deixar-nos treballar, a evitar el tsunami de “Teams” diaris i que abandonin la temptació de tensar-nos. Deixin de mirar cap a un altre costat i posin-se al nostre costat.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

Ivan Argüelles Álvarez

Secretari d'Acció Sindical d'UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank el febrer de 2002. Sóc pare de dues nenes i un nen. La meva passió: la meva família i el Tai-Jitsu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès