Prioritzar Novament el Teletreball

Prioritzar Novament el Teletreball

Reivindiquem el Teletreball com a Mesura de Prevenció a Prioritzar Novament, davant l’Increment de Rebrots que s’estan donant a Nivell General.

Estem assistint a un increment de rebrots amb un preocupant augment de casos positius diaris que ha portat a la implementació de noves restriccions d’obligat compliment ordenades pel govern de l’estat a totes les comunitats autònomes.

L’entitat ha d’adaptar-se a les diferents situacions en les quals es troben els diferents territoris, reforçant aquelles mesures preventives que permetin reduir el risc d’exposició al contagi de la plantilla d’aquests, i a aquest efecte, prioritzar el teletreball com una de les principals mesures preventives, principalment en aquelles zones que s’estan veient afectades per un fort increment dels rebrots, així com per als col·lectius de risc.

És inadmissible que una de les principals mesures de prevenció més recomanades en aquelles entitats on sigui possible la seva implementació, i aquesta ho és, hagi caigut la seva aplicació fins i tot en els casos de col·lectius de risc als quals s’està comunicant la seva reincorporació immediata.

Igualment, és necessari mantenir la tensió en el nostre dia a dia, sense abaixar la guàrdia, mantenint la deguda diligència referent a les mesures preventives que redueixin al màxim la possibilitat de contagi. Entre altres:

• Complir l'aforament màxim de l'oficina en tot moment.

La regulació actual obliga a indicar l’aforament limitat en l’exterior de l’oficina.  Qualsevol augment de l’aforament establert (un client per empleat i un client en espera per a tota l’oficina), hauria d’estar autoritzat per RRHH de la DT i justificat al servei de prevenció.

• Evitar reunions presencials

Evitar reunions presencials no imprescindibles i que no puguin realitzar-se per mitjans telemàtics. En cas de realitzar-les, el convocant hauria de comptar amb l’autorització de RRHH de la seva Territorial, atès que estan desaconsellades totalment. Aquestes reunions presencials poden promoure el possible contagi entre els companys assistents.

• Disposar dels equips de protecció adequats.

No atendre al públic en aquells llocs que no comptin amb la corresponent mampara de protecció. Usar mascareta FP2 sempre que realitzis visites comercials a l’exterior de l’oficina (se sol·liciten a través de servicenow, codi 0011920011).

Si el teu centre de treball és una Store, recorda que:

  • Has de tenir un lloc fix assignat. Està totalment prohibit canviar d’ameba, despatx, taula d’oportunitat, o lloc de Team room durant la jornada de treball.
  • Només es pot rotar el lloc de Benvinguda i sempre prèvia desinfecció.
  • S’han de respectar els llocs senyalitzats en vermell en el Team Room.

Qualsevol incidència en la correcta dotació i subministrament d’equips de protecció o en cas de rebre directrius que incompleixin les mesures de prevenció, comunica-ho al teu delegat de la UGT. T’ajudarem en la seva gestió i resolució.

A la UGT ens preocupa la protecció de La teva Salut, La teva Seguretat i El teu Benestar, i lluitarem i defensarem Els teus Drets i Interessos

#AmblaNostraPlantilla

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès