Prorrogada la Negociació fins al 29 de Juny

Prorrogada la Negociació fins al 29 de Juny

L’èxit de l’aturada de la plantilla aconsegueix una pròrroga en la negociació: 29 juny

Un 86,7% de la plantilla ha secundat l’aturada parcial de CaixaBank, que ha donat el seu primer resultat: es prorroga el període de negociació, que finalitzava aquest dijous, fins al dia 29 de juny. Les accions han valgut la pena, i amb aquesta ampliació evitem l’aplicació unilateral per part de l’empresa.

Malgrat tot, la direcció segueix en la seva “aturada de negociació” ja que en l’important no avança. És imprescindible, eliminar de la negociació els acomiadaments forçosos. No obstant això, continuen sobre la taula 8.291 acomiadaments, així com els contingents per edat.

Tots els sindicats valorem insuficient el “podem parlar” que ha manifestat la direcció sobre la proposta que plantegem la Representació Laboral en relació amb els Centres InTouch i oficines Store, xarxa rural, així com la gestió d’absències en la xarxa amb plantilla pròpia que rebaixaria en nombre de sortides (sense concretar per la seva part).

La direcció ha tornat a insistir que les recol·locacions dins del grup es facin sense dret de retorn i no ha realitzat contraproposta a les mesures d’extincions que van plantejar la setmana passada; tan sols un “inassumible”.

La pròxima reunió està prevista per a demà dimarts 8 de juny a les 11h.

Tots els sindicats, #junts, hem decidit desconvocar la vaga anunciada per a aquest dimecres 9 de juny, com a gest de la nostra bona fe negociadora.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.