PURGA I FÍSICA QUÀNTICA!(Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 28)

PURGA I FÍSICA QUÀNTICA!(Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 28)

17/06/2019


Els companys de CCOO acaben de descobrir que quan un mateix quilòmetre és recorregut per un empleat del Banc de Santander… només té 666 metres! Això els ha permès signar un ERO amb mobilitats de 75 Km, fet que a CaixaBank era un límit infranquejable. Això significa que, al desplaçar-se 75 Km, els companys del Santander només recorreran 49,95 Km, és a dir, encara menys que els nostres 50 Km.


Noblesa obliga: La nostra calorosa felicitació i aplaudiment sincer als companys de CCOO per la seva contribució a la ciència.


És clar que aquests 50 metres de diferència els porten a signar indemnitzacions per extincions més baixes que en l’ERO signat a CaixaBank. Però clar, l’avantatge quàntic allí és enorme…


En relació a les condicions econòmiques de les mobilitats, els avantatges quàntics també són evidents i així s’ha acordat que “en quan a les indemnitzacions per mobilitat geogràfica el banc pagarà 0,19 euros per quilòmetre. Entre 26 i els 50 Km el pagament de mobilitat durarà un màxim de quatre anys i inclourà un pagament de 2.500 euros. Entre els 50 i els 75, el límit serà de cinc anys i el pagament de 3.500 euros. Els sindicats, de fet, han aconseguit que al final es limiti la mobilitat a 75 Km.


I la famosa “purga” sembla que ha desaparegut absorbida per la força gravitacional d’un potent forat negre i fins i tot s’ha esfumat del vocabulari de les seves circulars. Encara que en aquest cas doni absolutament igual que, si no es cobreix l’expedient amb voluntaris, la direcció podrà assenyalar a qui vulgui per menys valoració en l’avaluació de la seva feina o menor polivalència funcional. Quina petitesa preocupar-se per aquestes nimietats.


Finalment volem donar la més sincera enhorabona als companys de CCOO, així com reconèixer que són l’avantguarda del sindicalisme quàntic, la guia i la llum per a tots nosaltres.


 

UNIÓ SINDICAL DAVANT L’#EROCAIXABANK

 

20190617 Purga I Física Quàntica

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès