Qualificació de l’Entitat en les Oposicions: “NO APTE”

Qualificació de l’Entitat en les Oposicions: “NO APTE”

La Direcció no Aprova l’Assignatura de Preparació i Execució dels Exàmens de Nivell VIII i X.

Aquestes oposicions han deixat al descobert la manca de reacció de l’entitat en aquest tipus de proves davant de la situació generada per la Covid-19. Les companyes i companys que s’han presentat a les oposicions han patit canvis de dates, problemes tècnics, incidències el mateix dia d’examen, … una infinitat de dificultats que s’haguessin solucionat amb una correcta previsió i esforç.

La UGT no permetrà més episodis d’improvisació i manca de reacció a l’assignatura OPOSICIONS.

Finalment, han realitzat els exàmens de nivell VIII un total de 841 opositors, i de nivell X un total de 929 opositors.

REVISIÓ DE PREGUNTES: Fins al 6 de novembre a les 16h.

Si tinguessis alguna disconformitat hauràs de comunicar-la mitjançant un escrit, argumentant-la a l’adreça de correu oposiciones@caixabank.com.

NOTA PROVISIONAL: 16 de novembre de 2020

Publicació al Portal de l’Empleat de la nota provisional.

 

Les persones que es troben en situació de baixa IT, maternitat / paternitat, o excedència per cura de fill o familiar dependent i altres excedències protegides (estudis, manteniment convivència, violència de gènere) i excedències de grup amb reserva de lloc, rebran la nota, i si s’escau l’obtenció de la plaça, via correu electrònic oposiciones@caixabank.com.

REVISIÓ / RECLAMACIÓ NOTA D'EXAMEN: Del 17 al 19 de novembre fins a les 16 h.

La revisió d’examen es limitarà a revisar que s’hagi corregit correctament. Si precises fer una reclamació a l’efecte, hauràs d’enviar un escrit a l’adreça de correu oposiciones@caixabank.com.

LLISTAT DEFINITIU DE PUNTUACIONS: Setmana del 23 de novembre de 2020.

Les notes poden ser consultades des del Portal de l’Empleat. Rebràs un mail indicant-te que les llistes amb els resultats (nota i obtenció, si escau, de la plaça), han estat publicats.

Les persones que es troben en situació de baixa IT, maternitat / paternitat, o excedència per cura de fill o familiar dependent i altres excedències protegides (estudis, manteniment convivència, violència de gènere) i excedències de grup amb reserva de lloc, rebran un correu electrònic amb la nota i obtenció, si s’escau, de la plaça.

ASSIGNACIÓ DE PLACES: a mitjans del mes de desembre de 2020.

Un cop validades les notes pel Tribunal i aprovades pel comitè de direcció, s’assignaran les places de promoció interna dels nivells VIII i X als candidats APROVATS AMB PLAÇA de cadascuna de les proves.

Per poder optar a la Nota Final de la prova, s’ha de superar, com a mínim, el 40% de la puntuació de cadascuna de les matèries que componen la prova.

Les places per a cada nivell es cobriran de la següent manera:

  • En primera instància, les places es cobriran pels aprovats que hagin obtingut la puntuació més alta, considerant-se en aquest cas Aprovats Amb Plaça.
  • En segona instància, per a l’adjudicació de vacants dels participants amb la mateixa puntuació, tindran prioritat aquells que hagin obtingut més punts en les matèries prioritàries (no s’inclouen les preguntes de reserva, excepte anul·lació d’alguna pregunta).
Criteri davant Empats

Prioritat de les matèries i criteri de desempat:

  1. Comercialització de Productes i Serveis
  2. Anàlisi de riscos
  3. Economia
  4. Fiscalitat

 

Exemple:

Renúncia o Baixa

En el cas d’existir alguna renúncia o baixa, la plaça lliure de cada nivell serà ocupada pel candidat, candidata aprovat sense plaça amb millor puntuació en l’ordre seqüencial de cada un dels nivells.

En el cas que algú aprovi els dos exàmens de nivell VIII i X, la plaça de nivell X que deixi lliure, s’ocuparà pel candidat, candidata aprovat sense plaça amb millor puntuació en l’ordre seqüencial del nivell X.

Els efectes econòmics de la promoció seran efectius des de l’1 d’octubre de 2020, per la qual cosa des d’aquesta data, es regularitzarà les quantitats corresponents a les del nou nivell adquirit.

#AmbLaNostraPlantilla

About The Author

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.