QUE VE EL CCOO! (Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 27)

QUE VE EL CCOO! (Comunicat UNIÓ SINDICAL CAIXABANK num 27)

08/06/19

QUE VE EL CCOO!

És ben veritat allò que es diu: mentre la veritat es posa el mitjons, la mentida ja ha donat la volta al món. Però també és ben cert que s’agafa abans un mentider que un coix. I així ens veiem aquests dies amb CCOO.

Els “purgants” estan fent el millor que saben: fer por. Al final ens haurem de creure allò de “Que ve el CCOO!”. Sembla que no els fa respecte res i arriben a dir que l’empresa mai va estat disposada a posar en marxa un ERO forçós, que anaven de farol.

Sí, són molt valents quan l’aposta es paga amb els diners dels altres. Només has de preguntar-li al delegat de CCOO: Si no haguéssim arribat a un acord, t’haguessin acomiadat a tu o als que no som delegats? No s’hi val a fer el valent amb el lloc de feina dels altres!

I després passa el que passa quan no t’assabentes de què va la pel•lícula i quan no tens cap tipus d’informació: que no dius cap veritat.

SECB, UGT, SIB, FEC i CIC, sindicats signants, tenen informació de primera mà de tot el relacionat amb l’acord. Informació que ens facilita l’empresa, ja siguin aclariments o posada en marxa de qualsevol acció. Això ho fem a través de la comissió de seguiment d’aquest acord. CCOO, al no signar i no disposar d’informació veraç i contrastada per l’empresa, està més perdut que un pop en un garatge.

Només així s’explica que, en la seva darrera comunicació sindical, a més a més d’embolicar la troca, menteixin:

I la “murga” continua.Ara amb el #JoEmQuedo.

Els delegats de CCOO que puguin acollir-se a l’ERO… també es queden?

En agradaria dir que, en una acte de coherència i responsabilitat amb el que van combregant, ells no s’adhereixen a l’ERO per poder cedir la seva plaça als que sí que estan d’acord amb el que s’ha signat i ens felicita. Però no.

Pensem que el #JoEmQuedo es convertirà en el #JoFotoElCampAraMateix.

Sembla que no se’ls ha posat gens bé no signar un bon acord que garanteix mantenir al feina a qui es vulgui quedar, ni que la seva famosa demanda de formació interposada i de la que presumeixen tant, fos DESESTIMADA per l’Audiència Nacional. Com poden presumir dels efectes d’una sentència desfavorable? Tant afectat està el seu sentit de la realitat pel trauma d’haver deixat de ser “la reina del ball”?

Siguem seriosos i seguim treballant sense soroll.

 

 

UNIÓ SINDICAL ENFRONT L’ #EROCAIXABANK

 


[wpfilebase tag=file id=1589 tpl=descarregar /]

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès