S1 i S2: Aconseguim Millores

S1 i S2: Aconseguim Millores

Aconseguim Millores per les Oficines S1 i S2 Fent que es Cumpleixo el que es Recull en els Acords Laborals.

Gràcies a les nostres reiterades reclamacions hem aconseguit que es tingui en compte des del moment inicial del nomenament en el càrrec pel corresponent canvi de nivell.

Direcció d'oficines S1

Acord Laboral de 28 d’abril de 2017: “La persona que exerceixi la direcció de l’oficina S1 s’incorporarà a la carrera de GCII amb un nivell mínim VII (…)

Aquesta incorporació a la carrera de GCII implica que al cap de tres anys del seu nomenament progressa a Nivell VI i tres anys després següents a Nivell V.

Direcció d'oficines S2

Acord Laboral de 8 de maig de 2019: “La persona que exerceixi la direcció de l’oficina S2 s’incorporarà amb un Nivell mínim 1-VI, passant a Nivell 1-V transcorreguts tres anys des del seu nomenament.”

El criteri mantingut per la nostra entitat de no computar els 6 primers mesos (període en funcions) des del nomenament en el càrrec de direcció de les oficines S1 i S2, comportava que els companys i companyes no progressessin al següent nivell professional quan els corresponia, passats 3 anys des del seu nomenament en aquest càrrec, sinó 6 mesos més tard, amb el corresponent perjudici econòmic.

Les nostres reiterades reclamacions a aquest efecte han aconseguit resoldre en benefici de tots un canvi en la posició de la direcció de l’entitat, avenint-se a les nostres raons i aplicant els acords laborals “sensu stricto”, és a dir, tenint en compte des del moment inicial del nomenament per al corresponent canvi de nivell professional.

A tots els companys i companyes que s’hagin vist afectats pel retard en la progressió del nivell professional, els seran regularitzades les quantitats derivades de la correcta aplicació d’aquest canvi de nivell. Aquesta regularització serà duta a terme a la fi del present any.

No dubtis a posar-te en contacte amb el teu delegat de la UGT si precises més informació o tens dubtes sobre el teu cas particular. Estem a la teva disposició per a ajudar-te.

#AMBLANOSTRAPLANTILLA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès