Segueix el Sostre de Vidre a les Portes del 8 de Març

Segueix el Sostre de Vidre a les Portes del 8 de Març

Des de la UGT considerem que la proposta del nou Comitè de Direcció de CaixaBank no està en línia amb el model d’Igualtat que persegueix la nostra societat.

Diàriament es fan esforços des de molts àmbits per a aconseguir que la igualtat de gènere sigui cada vegada una realitat més present en la nostra societat. Comunitat educativa, sindicats, legisladors, organitzacions sense ànim de lucre, etc., estem compromesos amb l’objectiu de promoure els canvis necessaris per a aconseguir-lo.

Fins i tot en CaixaBank s’ha signat recentment un pla d’igualtat amb avanços significatius, entre els quals es fixen com a objectiu aconseguir el 43% de presència de dones en càrrecs directius en 2021.

No obstant això, quan es tracta del Comitè de Direcció sembla que la cosa canvia i que en aquestes esferes aquesta voluntat i aquests esforços s’esfumen. La presència de només 2 dones en un comitè de Direcció de 14 persones fa més que evident el desajustament amb els patrons cap als quals va la societat.

A ningú se li escapa que hi ha talent més que de sobres en totes dues entitats per a presentar una proposta més equilibrada quant a gènere en el Comitè de Direcció.

Des de la UGT ens hauria agradat que l’entitat s’hagués aprofitat, en ocasió de la fusió amb Bankia, per a donar exemple i ésser una de les entitats que posa en pràctica el model d’igualtat de gènere en les seves altes esferes.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.