L’Horari Singular és Voluntari

L’Horari Singular és Voluntari

El nou centre InTouch de Tarragona està portant de corcoll als responsables de RRHH de la DT Catalunya.

Malgrat la velocitat amb la què estan duent a terme integracions d’oficines tradicionals per convertir-les en noves Store, i la coneguda poca capacitat que tenen alguns membres de RRHH de la DT Catalunya, que es pensen que poden fer el que els doni la gana amb aquells empleats que no han entrat al nou projecte Store, Tu tens dret a ser respectat.

S’han de convocar 25 places i per ara ja n’han sortit a concurs 14. Malgrat que s’han presentat voluntàriament candidats suficients per cobrir-les totes, des de RRHH s’ha optat per fer trucades selectives “als seus candidats” pressionant-los perquè es presentin a aquestes places. Amenaces del tipus: no poder seguir fent més carrera a l’entitat;  no comptar amb l’empleat  per cap més projecte;  o fins i tot, que es veuran obligats a enviar-los  a 50/60 km (quan  la mobilitat és de 25 km màxim) de no presentar la seva sol·licitud per anar a l’InTouch són alguns dels excessos que s’utilitzen.

No és de cap manera admissible que es coaccioni als empleats d’aquesta manera i que es pretengui deixar entendre que es penalitzarà a aquells que en l’exercici de la seva llibertat personal no vulguin postular-se a una plaça.

 

L’era digital (a dit) és la que val , les regles del joc no són iguals per a tothom.

Novament, han sortit a la llum aquestes males arts en alguns dels responsables de RRHH de la DT Catalunya, oblidant que en la cobertura de qualsevol lloc de treball s’han de respectar sempre els principis d’igualtat d’oportunitats i el de llibertat d’eleccióUna mostra de la seva pròpia contradicció n’és el cas de companys que han demanat voluntàriament la plaça d’InTouch i que no han estats escollits, amb l’excusa  que busquen un perfil de director, i en canvi, no deixa de sorprendre’ns, que per als que pressionen perquè ho demanin no tenen en compte aquest requisit.

La UGT exigim que es garanteixi que no hi haurà interferències en la voluntarietat, així com la igualtat d’oportunitats. Estarem vigilants que això es respecti en tot aquest procés

Si has estat pressionat no dubtis en contactar amb el teu delegat/da de la UGT.

#LaForçad’AvançarJunts

About The Author

Paco Ortí Miranda

Responsable de Coordinació Territorial a la UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank el 1989 a l'oficina 3515 de Tarragona. Sóc pare de 3 filles i un fill. M'apassiona córrer per la muntanya i viatjar. Em considero una persona amb capacitat de treball i exigent. L'oportunitat de poder ajudar als meus companys en el seu dia a dia de la mà d'un gran sindicat com la UGT és una de les millors coses que m'han passat en l'àmbit professional".

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès