Una Vegada Més, la Feina de la UGT dóna els seus Fruits.

Una Vegada Més, la Feina de la UGT dóna els seus Fruits.

Després de gairebé quatre anys de dur treball, després de diverses reunions en el sistema de mediació (SIMA), després de presentar una demanda davant l’Audiència Nacional, la UGT finalment hem aconseguit arribar a un acord amb la Direcció i que més de 700 companyes i companys vegin premiat el seu esforç en el compliment del Repte CaixaFu[Tu]r 2016.

Al març de 2017, davant les reclamacions que ens van traslladar companyes i companys per no haver rebut el premi que els corresponia segons les bases del Repte CaixaFu[Tu]r, vam iniciar una reclamació col·lectiva, en defensa del conjunt de tots els afectats, davant la Direcció de l’Entitat a fi d’aconseguir una solució.

Tota la feina que hem desenvolupat en solitari fins avui, ha acabat donant els seus fruits, doncs hem aconseguit un acord pel qual tots aquelles companyes i companys amb dret a la seva percepció, rebran un abonament en la nòmina del pròxim mes de gener de 2021.

Si tens alguna consulta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb el teu delegat de la UGT.

#UnitsGuanyemTots

About The Author

Ivan Argüelles Álvarez

Secretari d'Acció Sindical d'UGT CaixaBank. "Vaig entrar a CaixaBank el febrer de 2002. Sóc pare de dues nenes i un nen. La meva passió: la meva família i el Tai-Jitsu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

enllaços d’interès