V REUNIÓ MESA CONVENI COL·LECTIU D’ESTALVI

V REUNIÓ  MESA CONVENI COL·LECTIU D’ESTALVI

HORES EXTRAORDINÀRIES: REALITAT VIRTUAL

A la reunió celebrada avui, la primera cosa que ens ha plantejat la Patronal, és la inclusió urgent en la negociació de la revisió de les condicions dels préstecs d’habitatge, en concret la clàusula sòl i les despeses de l’escriptura hipotecària. Pel que sembla estan tenint problemes davant els fedataris públics amb els préstecs en els quals hi ha un cotitular no empleat. Ens presentaran una proposta en la pròxima reunió.

Pel que fa a la negociació sobre el registre de jornada la UGT, CCOO i FINE hem presentat una proposta conjunta, oberta a la resta de la representació social, que ens ha servit per fer posicionar la Patronal sobre les seves ASPIRACIONS, que són:

  • Que la persona treballadora no només ha de marcar l’entrada i sortida sinó també el temps de treball realitzat.
  • Imprescindible l’autorització per fer hores extraordinàries.
  • Segueixen amb la intenció de barrejar conceptes tan diferents com són jornada i horaris.
  • Exclouen la formació com a temps computable dins de la jornada laboral.
  • Segueixen amenaçant amb un sistema rígid de control.
  • Els desplaçaments dins l’horari laboral, per a ells no són temps de treball.
  • No volen incloure donar informació als treballadors i treballadores amb la totalització mensual, només la informació que ofereixi el sistema.

Per a la UGT, tot esperant la nova proposta que ens volen fer, aquestes línies vermelles s’allunyen de l’esperit de la llei, i a tres setmanes d’arribar al termini màxim que marquem les parts per arribar a un acord, demanem a la Patronal que reflexioni. És il·lògic que un sector tan tecnològic, obligui els empleats a autocontrolar-se.

Segueixen opinant que no es realitzen hores extres en el Sector, com si la pressió pel compliment d’objectius, la formació i la manca de dotació de personal, fos una realitat virtual que no s’estigués patint pels companys i companyes en el seu dia a dia.

Us seguirem informant. Pròxima reunió el 16 de juliol.

[wpfilebase tag=file id=1595 tpl=descarregar /]

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.