VII REUNIÓ MESA NEGOCIADORA – REGISTRE HORARI

En la reunió celebrada el 29 de juliol, vam valorar la proposta de document que ens va lliurar la patronal en l’anterior sessió;

Entenem que el registre de la jornada ha de ser neutral, per tant si no suposa alteració ni a la jornada ni a l’horari, tampoc ha de suposar cap modificació,per a treballadors i treballadores, dels descansos, pauses i altresinterrupcions de treball.

Aquest possible acord l’han d’aplicar totes les entitats, també aquelles que a l’entrada en vigor d’aquesta regulació sectorial el tinguessin establert, a més a més d’adaptar‐se a la llei. No es pot acceptar que signin aquest acord i que després no ho apliquin a la seva empresa.

Les hores extraordinàries només es podran realitzar de manera voluntària. Si al personal treballador se li oblidés fitxar, l’empresa l’haurà de requerir perquè ho faci.
La formació obligatòria i necessària és temps de treball.

Per a la UGT, aquest possible acord de registre ha d’anar unit a un acord que desenvolupi el dret a la desconnexió, en línia amb el que estableix l’article 88 de la Llei Orgànica 3/2018. La patronal es compromet a abordar aquesta qüestió en el conveni col·lectiu.

Les parts hem acordat continuar la negociació al setembre, sempre que es comencin a
tractar qüestions del conveni col·lectiu: com la pujada salarial, permisos ….

Us seguirem informant.

CIR20190730 C COLCATALÀ Estalvi

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.