Voleu fer una juguesca? Nosaltres tampoc

Voleu fer una juguesca? Nosaltres tampoc

Acomiadaments forçosos: ¡NO!

La direcció va començar aquesta negociació amb un “el volem tot” (màxims acomiadaments, màximes retallades laborals, expectatives, etc.). Ho volien, o ho demanaven tot… “més val que sobri al fet que falti” és la seva tònica en tota aquesta negociació.

A hores d’ara –i a un dia de finalitzar el procés- la direcció realitza tan sols lleus moviments. Ho criden renunciar a “les seves pretensions negociacionals” però quan es vol tot, absolutament tot, és fàcil anar centrant al que realment es pressuposa que volen: acomiadaments forçosos.

Malgrat que la direcció presenta una reducció en les extincions situant-les en 6.950 persones desequilibra els contingents provincials portant-nos a acomiadaments forçosos perquè els excedents no es podran cobrir amb col·lectius A i/o B, a més manté retallades econòmiques a la plantilla quan planteja un ERO per causes organitzatives, sense atendre mesures per a pal·liar l’impacte en la promoció.

i ara…què? Demà 29 de juny vaga

Tots els sindicats hem dit de manera clara que no acceptem acomiadaments forçosos, i no els acceptem perquè no són necessaris, ja que és possible implementar altres mesures no traumàtiques.

Senyors de la direcció, els sindicats no anem de fanal. El 90% de la plantilla ens recolza, mentre que a vostès la plantilla, els clients i nosaltres els hem retirat la nostra confiança.

Si no saben capitanejar facin el favor de remar, almenys a favor.

La direcció no ens deixa una altra que tornar a la VAGA demà 29 de juny.

A continuació, t’adjuntem llistat dels llocs de les concentracions per al dia de vaga:

CONCENTRACIONS VAGA 29 DE JUNY

#TotxsSomCaixaBank

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.